Lees hier alles over de inboedelverzekering

Alles in en om uw huis goed verzekerd. Uw huis is uw thuisbasis. Een kostbaar bezit dat u goed wilt verzekeren. Net als uw bezittingen in en om de woning. Een goede Woonverzekering verzekert niet alleen uw woning, maar ook uw inboedel. U stelt uw eigen pakket samen, voor uw koop- of huurwoning. Een van de verzekeraars is Centraal beheer Achmea. In deze blog leest u meer over de woonverzekeringen in Nederland en kunt u verschillende verzekeraars terugvinden.

Voordelig en uitgebreid via Centraal Beheer Achmea

U kunt uw huis verzekeren, maar ook uw inboedel, tuinspullen en beplanting. Uw inboedel en woning zijn tot het verzekerde bedrag niet onderverzekerd. Uit onderzoek blijken de standaard garantiebedragen ruim voldoende te zijn, maar u kunt deze ook verhogen. En schaft u iets nieuws binnen de Woonverzekering aan, dan verzekeren ze dit vanzelf mee. Met het pakket van de Woonverzekering uw huis verzekeren met uitstekende dekkingen en voor lage premies. U kiest binnen de Woonverzekering zelf de verzekeringen die u nodig heeft om uw huis te verzekeren. Zo betaalt u nooit te veel en bent u toch goed verzekerd voor schade. Bij schade kunt u direct bellen met de Schadeservice. Bereken nú uw premie online! Sluit direct bij Centraal Beheer Achmea online een woonverzekering af.

OHRA
Koopt u regelmatig nieuwe spullen voor uw huis? Bij OHRA hoeft u er niet aan te denken om het verzekerd bedrag van uw polis naar boven aan te passen. Uw huis en bezittingen (huisraad) zijn namelijk nooit onderverzekerd. Bij inbraak, brand of waterschade keren ze u het schadebedrag uit. Bij OHRA bent u dus écht goed verzekerd! Voordelen OHRA Woonverzekeringen zijn onder andere:

 • Uw huis en bezittingen zijn nooit onderverzekerd*
 • Uw tuin is standaard meeverzekerd
 • U krijgt vrijwel altijd de nieuwwaarde op uw inboedel uitgekeerd
 • U vult een inboedel- of herbouwwaardemeter alleen in bij het afsluiten van uw verzekering

FBTO

De FBTO Woonverzekering is een complete verzekering voor uw koop- of huurhuis. U kunt zelf beslissen welke dekkingen u neemt van de FBTO woonverzekering. Voordelen FBTO Woonverzekering zijn:

 • Geen gedoe met ingewikkelde herbouwwaardeberekeningen
 • Alles zelf online regelen: aanvragen, wijzigen en schade melden
 • 24/7 gebruik maken van de Schadeherstelservice

De FBTO woonverzekering behoort tot een van de goedkoopste in de markt. De woonverzekering van FBTO is opgebouwd uit verschillende dekkingen die ook apart af te sluiten zijn:

 1. Woonhuisverzekering (opstalverzekering)
 2. Inboedelverzekering
 3. Aansprakelijkheidsverzekering
 4. Glasverzekering